Timmer- & schilderwerken Guido & Nancy Braeckman

Timmerwerken

Leveren en plaatsen van kasten/dressings op maat
Kwaliteit aan betaalbare prijzen! Wij produceren kasten, dressings en andere meubelen op maat. U heeft een ruime keuze uit verschillende maten, modellen en kleuren. Ook het materiaal is naar uw keuze.

Uiteraard willen we ook dat het nieuwe stuk in goede staat tot bij u raakt. Daarom nemen we het transport ook graag voor ons.

 

Laminaat / Parket
Houten vloeren geven cachet aan uw leefruimte. Ik bied u dan ook een ruim assortiment hoogwaardige parket zowel klassiek als modern. Ook voor laminaat en andere vloerbekleding is er een ruim assortiment, zelf voor badkamers.

Ik werk met leveranciers die een uitmuntende kwaliteit garanderen voor het leven. Uw nieuwe vloeren worden vakkundig geplaatst, verschillende methodes zijn mogelijk lijmen, zwevend, genageld. Bestaande vloeren worden eerst vakkundig voorbereid, gerecht, of bekleed met een isolerend of geluiddempend doek.

Hout wordt eventueel nabehandeld en afgewerkt met in verstek gezaagde plinten. Onbehandeld hout kan worden bewerkt met een waaier aan kleuren, oliƫn en technieken.

Gyproc
Het plaatsen van gyproc is vakmanschap! Gyproc wordt vaak gebruikt om binnen muren mooi recht te krijgen. Ideaal geschikt om een plafond te verlagen of maken van nieuwe binnen wanden.

Of sierschouwen zijn perfect mogelijk met gyproc platen. Alles wordt op metalen of hout constructie gemonteerd. Al dan niet voorzien van isolatie. Ook keuze uit brand werend , water werend of de gewone gipsplaat verkrijgbaar in verschillende diktes.

Na het plaatsen wordt alles zorgvuldig geplamuurd in drie lagen en nageschuurd. Het resultaat wordt schilderklaar opgeleverd.